Elkészítés: Először a rizst megmosom és felrakom főni. A hagymákat apróra vágom. Egyik felét olajon megfonnyasztom, beleteszem a darált húst, sózom és borsozom. A hagyma másik felét szintén olajon megfonnyasztom, és hozzáadom a savanyúkáposztát, amit sózok. Amint a hús megpuhult és elfötte a levét, a káposzta is megdinsztelődött /ez kb. 15-20 perc/, leveszem a tűzről. Egy jénai tálat kiolajozok, lerakok egy réteg káposztát, majd rá egy réteg rizst, erre a húst és egy kis káposztát. Minden réteget lenyomkodok, és a végén bőségesen meglocsolom tejföllel. Kb. 200-230 fokos sütőbe teszem, míg a teteje szépen megpirul.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.