Elkészítés: A hússzeleteket vékonyra kiverjük, és olajjal kikent tepsi aljára tesszük megfűszerezve.
A gombát és a vegyes zöldséget a hagymával olajon átfuttatjuk, majd puhára pároljuk.
Egy tálba tesszük a beáztatott, kicsavart zsemlét és a zabpelyhet. Beleütjük a tojást, hozzáadjuk a párolt zöldséget, sok petrezselyemzöldet, fűszereket. Alaposan összedolgozzuk.
A tojásfehérjét kissé felverjük, felével megkenjük a hússzeleteket, amelyekre a töltelékből halmokat rakunk. A maradék tojásfehérjével megkenjük a halmokat.
A tepsit alufóliával lefedjük. Közepes lángnál kb. 30-35 percig sütjük, majd a fóliát levéve még kb. 6-8 percig pirítjuk.
Párolt zöldséges rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.