Elkészítés: A tésztát kifőzzük (ne puhára!). A szalonnát és a vöröshagymát üvegesre dinszteljük, s kiszedjük a zsiradékból.
A vékony csíkokra vágott húst megpirítjuk ebben a zsiradékban, majd rátesszük a gombát, pároljuk és fűszerezzük.
A tészta felét zsírozott, morzsával kikent jénaiba tesszük. Ráöntjük a húst, a szalonnát, a gombát, majd a tészta másik felét. A tetejére tejfölös, kapros túrót teszünk, és sajtot reszelünk rá.
Sütőben 30 perc alatt pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.