Elkészítés: 1. A tejet felforraljuk, teszünk bele 3 evőkanál cukrot, hagyjuk langyosra hűlni.
2. Közben a zsemléket felszeleteljük, és elkészítjük a tölteléket. A 2 tojássárgáját a maradék cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a mazsolát és a túrót. A tojásfehérjéket habbá verjük, és lazán a túrós masszához keverjük.
3. Egy tepsit kikenünk, zsemlemorzsával behintjük. A zsemleszeletek felét egyenként megáztatjuk a tejben, és sorban lerakjuk a tepsibe. Ráöntjük a túrót, és a maradék zsemlékkel befedjük.
4. Előmelegített sütőben pirosra sütjük. Ha megsült, kivesszük a sütőből, pihentetjük (kicsit összemegy), felvágjuk. Tetejét porcukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.