Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéből és porcukorból kemény habot verünk, a sárgáját egyenként adjuk hozzá, majd a lisztbe kevert sütőport is. Először közepes hőmérsékleten sütjük kb. 15 percig, majd kis lángon addig, amíg aranybarna lesz. Miután kihűlt, 2x2 cm-es kockákra vágjuk. A diót durvára daraboljuk, a tetszőleges mennyiségű lekvárt egy kevés vízzel folyós állagúra lazítjuk. A csokoládéöntetet a cukorral és a tejjel felforraljuk, besűrítjük. Egy tűzálló tál alját beterítjük tésztakockákkal, erre diót szórunk, majd lekvárt, végül csokit öntünk rá. Ezt a rétegezést addig folytatjuk, amíg a hozzávalókból futja. A tetejére tészta kerül, és arra annyi csoki, hogy teljesen beborítsa.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.