Elkészítés: A karfiolt rózsáira szedjük, sós vízben félig megfőzzük, leszűrjük és hagyjuk kihűlni.
A burgonyát héjában megfőzzük. Még melegen meghámozzuk, kockákra vagy karikákra vágjuk, és szintén hagyjuk hűlni.
A majonézt elkeverjük a tejföllel és a mustárral. Ízlés szerint ízesítjük sóval, porcukorral, citromlével, fehérborssal. Beleforgatjuk a kihűlt burgonyát és a vékonyan felkarikázott hagymát, majd a hűtőbe tesszük 1 órára.
A karfiolt a szokásos módon bepanírozzuk, bő olajban kisütjük. A karfiolt a majonézes burgonyával tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.