Elkészítés: A tojásokat főzd keményre. Hideg vízben hűtsd ki. Hámozd meg és vád őket hosszában félbe. A megfőtt tojássárgákat egy külön tálkában keverd össze a kinyomott tömlős sajttal, és a zúzott fokhagymával és a pici őrölt borssal. Púposan töltsd vissza a keveréket a megfőtt tojásfehérjékbe, és igazítsd el a töltelék felületét egyenletesre.
Eztán panírozd be a töltött tojásokat a szokott módon: lisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába hempergetve. Forró olajban süsd szép zsemleszínűre. Minden fajta köret és bármilyen savanyúság, tartármártás jó hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.