Előkészítés: Az ananászt lecsöpögtetjük.
Elkészítés: A tojásokat a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a tejet, végül a kókuszreszeléket is beleszórjuk, és alaposan összedolgozzuk. Az olajat felforrósítjuk. Az ananászkarikákat villára tűzzük, egyenként a kókuszos masszába mártjuk, majd forró olajban pár perc alatt mindkét oldalát aranysárgára sütjük. Az olajból kiemeljük, szalvétára szedjük, a felesleges olajat leitatjuk, és azon melegében tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 495 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.