Előkészítés: Az ananászt lecsöpögtetjük.
Elkészítés: A tojásokat a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a tejet, végül a kókuszreszeléket is beleszórjuk, és alaposan összedolgozzuk. Az olajat felforrósítjuk. Az ananászkarikákat villára tűzzük, egyenként a kókuszos masszába mártjuk, majd forró olajban pár perc alatt mindkét oldalát aranysárgára sütjük. Az olajból kiemeljük, szalvétára szedjük, a felesleges olajat leitatjuk, és azon melegében tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 495 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.