Elkészítés: Az 5 tojásból 5 kanál cukorral, 5 kanál liszttel és sütőporral piskótát sütünk. Kihűlés után a tetejét megkenjük vékonyan baracklekvárral.
A krémhez a margarint a 3 tojássárgájával és 25 dkg porcukorral habosra keverjük, ezután óvatosan adagoljuk bele a krémsajtot. A krém felét a piskótára kenjük egyenketesen.
A 1/2 dl rumot, a likőrt és a kávét egy kisebb tálba öntjük. A piskótákat egyenként belemártjuk, majd a krém tetejére sorba rakjuk. Amikor az egészet befedtük, akkor a maradék krémet a piskóták közé és a tetejükre kenjük.
A 3 tojásfehérjéből 15 dkg cukorral kemény habot verünk gőz fölött, majd rásimítjuk a krém tetejére. Ízlés szerint színes tortacukorral díszítjük a tetejét.
Hűtőbe tesszük, majd kockára vágva kínáljuk. Mártsuk vízbe a kést előtte.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.