Elkészítés: 15 dkg margarint habosra keverünk 15 dkg porcukorral, majd 4 tojás sárgáját hozzáadva tovább keverjük. 1 evőkanál kakaót, 1 csomag sütőport, 7 dkg lisztet és 12 dkg vágott diót adunk hozzá, végül a 4 tojás keményre vert habját beleforgatjuk (ha van még 2 tojásfehérjénk, dúsíthatjuk vele).
Bélelt tepsibe egyenletesen szétkenve sütjük 180 C fokon (tűpróba).
Ha kihűlt, savanykás (meggy) lekvárral megkenjük.
Összekeverünk 20 dkg darált diót 2 dl rummal, 3 evőkanál porcukorral, 1 csomag vaníliás cukorral, és ezt a masszát a lekváros tésztalapra simítjuk.
Gőz fölött krémmé főzzük 4 egész tojás, 10 dkg porcukor és 3 evőkanál kakaó keverékét. Levesszük, hűlni hagyjuk, hűtés közben is kevergetni kell.
20 dkg margarint habosra keverünk, és ha a krém kihűlt, a margarinnal összedolgozzuk. Az így kapott krémet a dió tetejére simítjuk.
Ajánlatos ezután hűtőbe tenni, hogy a krém jól lehűljön.
A csokoládémázhoz 10 dkg étcsokoládét 7 dkg margarinnal gőz fölött megolvasztunk, majd a süteményt bevonjuk vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.