Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját a puha margarinnal és a porcukorral habosra keverjük. A darált diót a kakaóporral, a liszttel és a sütőporral összeforgatjuk, az előzőekbe keverjük. A kemény habbá vert
tojásfehérjét óvatos mozdulatokkal, nehogy törjön, beleforgatjuk. Margarinnal kikent nagy tepsibe (kb. 30-36 centis) elsimítjuk. Eőmelegített sütőben, közepes lángon (180 fok, légkeveréses sütőben 165 fok) kb. 15 percig sütjük. A lekvárt kikeverjük, a kihűlt tésztára kenjük. Hideg helyre tesszük, hogy kicsit *meghúzzon*.
A diókrémhez valókat kikeverjük, éppen csak annyi vizet adunk hozzá, hogy kenhető legyen. Nedves késsel a lekváros tésztára kenjük. A kakaókrémhez a puha margarint a porcukorral és a kakaóval simára keverjük, a rumaromával ízesítjük, a mazsolát hozzáadjuk. Egyenletesen a dióval már megkent tésztára simítjuk. Hideg helyen dermedni hagyjuk.
A mázhoz valókat nem túl erős vízgőz fölött fölolvasztjuk, a sütemény
tetejére kenjük. Ha megszilárdult rajta, forró vízbe mártott késsel
kockákra vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.