Elkészítés: A savanyú káposztát átöblítem, egy lábasban olívaolajon megdinsztelem, őrölt borssal megszórom, felöntöm a fehérborral, puhára párolom.
A hagymát felaprítom, olívaolajon megdinsztelem, ráadom a darált húst, és majdnem puhára pirítom, közben sóval, borssal, pirospaprikával ízesítem.
Egy tűzálló tálba alulra baconszeleteket teszek, rá a káposzta felét és pár szelet almát, erre halmozom a darált húst, a maradék káposztával betakarom, pár szelet alma és a végén bacon kerül a tetejére. (Az almákat hámozom, kimagozom, de mindig csak a hozzáadáskor, hogy ne barnuljon!)
160 fokra melegített sütőben 40 percig sütöm, majd ráöntöm az ételízesítővel ízesített tejfölt, meghintem a reszelt sajttal, és visszateszem a sütőbe, rápirítom a sajtot.
Azon melegében tálalom, tejfölt kínálok mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.