Elkészítés: Az első réteghez 3 tojás sárgáját, 1 csomag vaníliás cukrot és 5 evőkanál porcukrot habosra keverünk egy műanyag tálban, majd a 3 tojásfehérjét kemény habbá verjük. 1,5 dl vízben 2 evőkanál zselatint forrásig simára keverünk. Mikor felfőtt, a zselatin melegen hozzákeverjük a tojássárgájához. A formába öntjük, ez lesz a legalsó lap. Fél órára a hűtőbe tesszük.
A második réteget ugyanúgy készítjük, mint az elsőt, annyi különbséggel, hogy a tojás sárgájához 1,5 evőkanál kakaót keverünk. Ráöntjük a már a hűtőben lévő rétegre.
A harmadik réteghez 2 pohár tejfölt, 7 evőkanál porcukrot, 1 csomag vaníliás cukrot simára keverünk, majd 1,5 dl vízzel 2 evőkanál zselatint forrásig keverünk, hozzá adjuk a tejfölhöz, ráöntjük a 2. rétegre. Ezt is hagyjuk a hűtőben hűlni.
A negyedik réteghez 4 dl narancsszörpöt összekeverünk 2 evőkanál zselatinnal és 2 dl forralt vízzel. Ezt ráöntjük a 3. rétegre, és fél órára a hűtőben állni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.