Elkészítés: A karfiolt rózsákra szedem, sós vízben teljesen puhára főzöm, a rizst szintén megfőzöm. A húst pici, kb. 1 cm-es kockákra vágom, megpirítom, sóval, borssal, majorannával fűszerezem. A paradicsomokat félbevágom, és vékonyan fölszeletelem. Egy tűzálló tálat kikenek margarinnal, meghintem zsemlemorzsával. A megfőtt karfiolt villával kicsit összenyomom, a felét a tálba terítem, a paradicsom felét ráteszem, erre a rizs fele jön, majd a hús. Megint egy réteg rizs, paradicsom és a maradék karfiol. Ráöntöm a szójatejszínt, és kb. 1/2 óráig sütöm, vagy addig, amíg a teteje színt kap.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.