Elkészítés: Egy lábasban feltesszük főni a ribizlit a mézzel. Amikor már forr, hozzáadjuk a fehérbort (de akár el is hagyható). Amikor már sűrűre összefőtt, levesszük a tűzről, és hagyjuk kihülni.
A tojásfehérjéket habosra verjük, hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a porcukrot. Ezután lassan hozzákeverjük a mascarponét (ekkor kicsit összeesik a hab), végül a túrót, és az egészet állni hagyjuk a hűtőben.
Amikor a mézes ribizliszósz kihűlt, tálalhatjuk is. Üvegpoharakba először a szószból teszünk egy kicsit, aztán a krémből, és így tovább rétegesen. A tetejére tehetünk friss gyümölcsöt vagy tejszínhabot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.