Elkészítés: A szalonnát csíkokra, a paprikákat karikára, a hagymákat apróra vágom, a paradicsomot szeletelem.
Egy serpenyőbe beleteszem a hagymákat és a rizst, öntök rá olajat, s éjszakára a hűvös kamrába teszem.
Másnap a serpenyőben megpirítom a hagymákat, a rizst és a chilit, majd beleteszem a paprikákat, végül a patadicsomot, fűszerezem. Időnként megkavarom, hogy ne kapjon oda. Felszeletelem a kolbászt, amikor már majdnem kész a lecsó, beleteszem. Néhány perc után kikapcsolom a tüzet, s lefedve hagyom, hogy hőntartáson párolódjon tovább a rizs.
Tálalok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.