Elkészítés: A kockákra vágott hagymát olajon vagy vajon megpirítjuk, a kockákra vágott gombát megpároljuk rajta, megszórjuk liszttel, megpirítjuk, és forró tejjel öntjük fel gyakori kevergetés mellett. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a felaprított petrezselymet, és kevergetés közben felforraljuk, majd 10 percig főzzük. Közben kifőzzük a rizst. Egy tűzálló tálat kivajazunk, a rizst belerakjuk, elsimítjuk, ráöntjük a besameles gombát, a tetejét sajttal megszórjuk. Sütőben megolvasztjuk rajta a sajtot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.