Elkészítés: A héjában megfőzött, majd megtisztított burgonyát karikákra vágjuk, és kivajazott tepsibe helyezzük. Sózzuk. 1 dl száraz fehérbort, 1 babérlevelet, 2 szál karikázott újhagymát, 1-2 gerezd zúzott fokhagymát, 1 kis doboz paradicsompüret, sót, borsot, és kevés zellert állandó keverés mellett kb. 5 perc alatt átforralunk. A burgonyára öntjük a mártást, reszelt sajttal meghintjük, és meleg sütőben a sajt olvadásáig sütjük.
2024.11.29.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.