Elkészítés: A gombát alaposan megmossuk, szárait kiszedjük. A rokfortot vagy márvány sajtot lereszeljük.
A vajból, a tejből és a lisztből besamelmártást főzünk /vajas rántás tejjel kiforralva/. A sajthoz keverünk annyi besamelt, hogy krémes állagú legyen. Ízesítjük fehérborssal és sóval /ha szükséges, a sajt sós!/.
2-2 gombafejet összeragasztunk a krémmel, és duplán bepanírozzuk. Liszt-tojás-zsemlemorzsa-tojás-zsemlemorzsa.
A gombákat bő olajban, lassan átsütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.