Előkészítés: A körtéket megmossuk, hámozatlanul kettévágjuk, és egy kiskanál segítségével mélyedést vájunk a belsejükbe. Azonnal meglocsoljuk citromlével, és félretesszük. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: A rokfortot összemorzsoljuk egy tálban, összekeverjük a tejszínnel, a darált dióval, és a brandyvel. A körtéket megtöltjük a rokfortos krémmel, tűzálló tálba tesszük, és a sütőben 5 percig sütjük, amíg a sajt kissé megpirul. Kivesszük a körtéket, megborsozzuk, és azonnal tálaljuk. A tetejüket díszíthetjük fél dióval.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 302 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.