Előkészítés: A körtéket megmossuk, hámozatlanul kettévágjuk, és egy kiskanál segítségével mélyedést vájunk a belsejükbe. Azonnal meglocsoljuk citromlével, és félretesszük. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: A rokfortot összemorzsoljuk egy tálban, összekeverjük a tejszínnel, a darált dióval, és a brandyvel. A körtéket megtöltjük a rokfortos krémmel, tűzálló tálba tesszük, és a sütőben 5 percig sütjük, amíg a sajt kissé megpirul. Kivesszük a körtéket, megborsozzuk, és azonnal tálaljuk. A tetejüket díszíthetjük fél dióval.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 302 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.