Elkészítés: A tésztát sós vízben megfőzzük, majd lecsöpögtetjük. Közben vajon a kockára vágott hagymát üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a felkarikázott sárgarépát. Ezt 2 percig pároljuk, ezután hozzáadjuk a zöldborsót, és kevés sós vizet aláöntve megpároljuk, majd a fedőt levéve zsírjára sütjük.
Belekeverjük a tésztát és a frissen vágott petrezselyemzöldet.
Ezután a kicsontozott karajt kiklopfoljuk, sóval, borssal bedörzsöljük, mindkét oldalát lisztbe forgatjuk, és kevés olajon ropogósra sütjük. A serpenyőből kivéve lecsöpögtetjük.
A zsiradékot kiöntjük, és a serpenyőbe öntjük a tejszínt, felforraljuk. Belereszeljük a sajtot, borssal fűszerezzük, és addig főzzük, míg kissé besűrűsödik.
Ezután a hússzeleteket visszatesszük, és
összemelegítjük a mártással.
A rokfortos sertéskarajt a zöldséges tésztával körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.