Elkészítés: A megtisztított combokat sóval, borssal enyhén megszórjuk, félretesszük.
A paprikakrémet 2-3 evőkanál olajjal elkeverjük, majd bekenjük vele a húsokat, és kiolajozott tepsibe fektetjük. Előmelegített sütőben 40 perc alatt, néhányszor megforgatva aranysárgára sütjük.
Közben a burgonyát meghámozzuk, hasábokra vágjuk, és olajban megsütjük.
A salátát megmossuk, apróra tépkedjük, a sárgarépát lereszeljük. Ecettel, olajjal, sóval, borssal, finomra vágott metélőhagymával, kevés vízzel salátaöntetet készítünk, beleforgatjuk az előkészítet zöldségeket.
A csirkecombokat a sült krumplival és sárgarépás salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.