Előkészítés: A vöröshagymákat megtisztítjuk, forrásban lévő, sós vízben 10-12 percig főzzük, majd szűrőkanállal kiemeljük, és hosszában félbevágjuk. A kolbász héját lehúzzuk, a húsát villával szétnyomkodjuk.
Elkészítés: A hagymák belsejét kiemeljük úgy, hogy 2-3 levél megmaradjon, és a fél hagymákat a kolbászhússal megtöltjük. Két-két megtöltött fél hagymát összeillesztünk, hústűvel (vagy fogpiszkálóval) átszúrjuk, rögzítjük. A hagymákat lisztben megforgatjuk, majd a felforrósított olajban 3-4 perc alatt aranysárgára sütjük. Az olajból kiemeljük, konyhai papírkendőn lecsepegtetjük, és forrón kínáljuk. Burgonyapürét vagy párolt rizst kínálhatunk hozzá.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 496 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.