Elkészítés: A hússueletek széleit bevagdossuk, sóval, borssal megszórjuk, lisztbe forgatjuk, azután mindkét oldalukat olajban elősütjük.
A húsokat lábasba szedjük, finomra vágott hagymát zsírban megpirítunk, majd felöntjük húslevessel, és kiforraljuk. Utána a rostélyosokra öntjük, és fedő alatt, mérsékelt tűzön megpároljuk.
Közben a megmosott, szeletekre vágott gombát kevés olajon lepirítjuk, őrölt borssal, vágott petrezselyemzölddel fűszerezzük, és a húshoz adjuk.
A rostélyos szeleteket kiszedjük, tálalásig melegen tartjuk. A levét megkóstoljuk, szükség szerint utóízesítjük, majd lisztes habarással besűrítjük és kiforraljuk.
Párolt rizzsel kínáljuk a rostélyost, tetején a gombás öntettel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.