Elkészítés: A hússueletek széleit bevagdossuk, sóval, borssal megszórjuk, lisztbe forgatjuk, azután mindkét oldalukat olajban elősütjük.
A húsokat lábasba szedjük, finomra vágott hagymát zsírban megpirítunk, majd felöntjük húslevessel, és kiforraljuk. Utána a rostélyosokra öntjük, és fedő alatt, mérsékelt tűzön megpároljuk.
Közben a megmosott, szeletekre vágott gombát kevés olajon lepirítjuk, őrölt borssal, vágott petrezselyemzölddel fűszerezzük, és a húshoz adjuk.
A rostélyos szeleteket kiszedjük, tálalásig melegen tartjuk. A levét megkóstoljuk, szükség szerint utóízesítjük, majd lisztes habarással besűrítjük és kiforraljuk.
Párolt rizzsel kínáljuk a rostélyost, tetején a gombás öntettel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.