Elkészítés: A húst megtisztítjuk, hosszában bevágjuk, ügyelve arra, hogy ne vágjuk ketté! Mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, és alaposan megvajazzuk. Felváltva aszalt szilvával és fehér mazsolával megtöltjük, rozmaringgal ízesítjük, és hústűvel megtűzzük!
Kivajazott tepsibe helyezzük, és a tetejére még egy kis rozmaring, (bazsalikom) kerül.
Köré aszalt szilvát, barackot, fehérmazsolát (bármilyen gyümölcsöt) és vajon megpirított fenyőmagot szórunk. A tepsi széleit almafelekkel díszítjük, amit ízlés szerint fahéjjal, pici citromlével, mézzel ízesíthetünk.
Felöntjük a vörösborral, és előmelegített sütőben 190-200 fokon alufólia alatt 40-45 percig, fólia nélkül még 10-15 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.