Elkészítés: A dinnyét félbevágjuk, golyókat kanyarítunk belőle, levét felfogjuk. A rózsákat megmossuk, a vizet lerázzuk róluk, és szirmaira szedjük. A fenyőmagot serpenyőben, zsiradék nélkül megpirítjuk, hagyjuk kihűlni. A salátát megmossuk, lecsepegtetjük, leveleit darabokra tépkedjük.
A dinnye levét elkeverjük az ecettel, az olajjal és a mézzel, sóval és borssal ízesítjük.
A sajtkrémet összekeverjük a fenyőmaggal, borssal ízesítjük. Két teáskanál segítségével kisebb galuskákat szaggatunk belőle.
A saláta hozzávalóit összeforgatjuk az öntettel, tányérokra szedjük, és elrendezzük rajta a sajtgaluskákat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.