Elkészítés: A zsiradékban megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a reszelt sárgarépát, és együtt pirítjuk tovább. Ezután megforgatjuk benne a megsózott, megborsozott egészben hagyott húst, meghintjük a fűszerpaprikával, mellé rakjuk a borókabogyót, a tv-paprikát, a paradicsomot, és egy kevés vízzel puhára pároljuk.
A húst kivesszük az edényből, felszeleteljük, majd a visszamaradt, átszűrt mártással meglocsoljuk.
Ízletesebb lesz a hús, ha egy kevés füstölt szalonnával is megtűzdeljük párolás előtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.