Elkészítés: A felszeletelt pulykamelleket vékonyra kiverjük, szárnyas grillfűszerrel fűszerezzük, és a megmosott rukkolát egyenletes mennyiségben elosztjuk a húsokon, majd ráhelyezzük a sonkaszeleteket, és óvatosan felgöngyöljük. Az így előkészített húsokat kivajazott alufóliába óvatosan becsomagoljuk, ügyelve arra, hogy a hús ne lógjon ki a fóliából, majd a két végét ellentétesen megtekerve lezárjuk.
Serpenyőbe helyezzük, kevés folyadékot öntünk alá, hogy ne száradjon ki sütés közben. Előmelegített sütőben kb. 140 Celsius-fokon 25-30 perc alatt készre sütjük. Ügyeljünk arra, hogy sütés közben a folyadékot pótoljuk, ha szükséges.
A körethez a megmosott burgonyát héjában feltesszük főni, ha megfőtt, eltávolítjuk a héját.
Külön serpenyőben felolvasztjuk a vajat, hozzákeverjük az apróra vágott petrezselymet, a felszeletelt zellerszárat (angolzeller), az előkészített burgonyát. Alaposan átforrósítjuk, enyhén meg is piríthatjuk.
A megsült húsokat kicsomagoljuk, és a visszamaradt szaftot kevés mustárral, vajjal, friss citromlével kikeverjük.
A tányéron a húsokat meglocsoljuk az így elkészített szafttal, majd a burgonyát és a zellerszárat ízlésesen melléhelyezzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.