Elkészítés: A tepsit kivajazzuk vagy muffinpapírokkal kibéleljük. A sütőt 180 (légkeverésesnél 160) fokra előmelegítjük.
A szilvát megmossuk, közepes méretű kockákra vágjuk, és meglocsoljuk a rummal.
A lisztet beleszitáljuk egy tálba, alaposan elkeverjük a sütőporral, a szódabikarbónával és 1 teáskanál fahéjjal. A tojást felverjük. Hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, az olajat és a natúr joghurtot. Összekeverjük a lisztes keverékkel és a szilva 3/4 részével.
A tésztát a sütőforma mélyedéseibe töltjük. A tetejét megszórjuk a maradék fahéjjal és a szilvadarabokkal. A sütőben középen kb. 20-25 percig sütjük. 5 percet pihentetjük, majd kiszedjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.