Elkészítés: Elkészíjük a piskótát, illetve a csokipudingot is a tejjel és a kakaóporral, cukorral. Egy üvegtál aljára egy réteg kb. 3 cm-es darabokra tépkedett piskótát teszünk, rummal meglocsoljuk. Egy réteg (kihűlt) csokipuding lesz a következö réteg, erre szórunk kb. 10 szem meggyet, majd egy réteg tejszínhabbal beterítjük. Így folytatjuk a rétegezést, az utolsó réteg tejszínhab legyen, meggyszemekkel dekorálva. Kb. 6 órát (vagy 1 éjszakát) hűtőben pihentetjük, és fogyasztás után is ott tároljuk a maradékot. Max. 3 napon belül el kell fogyasztani. Jóétvágyú családnál érdemesebb eleve dupla adagot készíteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.