Elkészítés: A gombát megmossuk, majd apróra vágjuk.
A hagymát aranyszínűre pároljuk kevés olajon, 1 kiskanál pirospaprikát és sót adunk hozzá, majd jöhet a gomba, egészen pörköltszerűre készítjük. Ha elkészült, 1 kanál tejfölt keverünk bele, majd belerakjuk az apróra vágott bazsalikomot.
A kisült palacsintákat megtöltjük a gombás szósszal, és háromszögűre hajtva megtöltünk vele egy tepsit.
Jól meghintjük reszelt sajttal, és meglocsoljuk tejföllel.
A sütőben finoman megpirítjuk. Melegen főételként tálaljuk.
Ha egy kicsit több időnk van, a háromszögre
hajtott palacsintákat bepanírozzuk mint a
hússszeleteket és forró olajban szépen kisütjük. 1-
2 marék szalmakrumplit mellé sütve forrón tálaljuk.
Tartármártást adunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.