Elkészítés: A gombákat megtisztogatjuk, tönkjüket kivágjuk. A zsemléket a tejbe áztatjuk. A finomra vágott hagymát az olajon megfuttatjuk, a kockákra darabolt sonkát és paprikát beleszórjuk. Kissé megpirítjuk, majd lehúzzuk a tűzről. A kinyomkodott, szétmorzsolt zsemlét és a felvert tojást beledolgozzuk, sózzuk, borsozzuk, a finomra vágott petrezselyem felével megszórjuk. A gombák üregeibe kanalazzuk ezt a tölteléket, és tűzálló tálba tessszük.
A mártáshoz a felmelegített levesbe reszeljük a sajtot, és a tejszínnel selymesítjük. Sózzuk, borsozzuk, és szerecsendióval fűszerezzük, a maradék petrezselyemmel és a kis darabokra vágott paprikával összekeverjük. A gombákra kanalazzuk, és 200 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.