Elkészítés: 1. A tejet felforraljuk, megsózzuk, a margarint beletesszük. Amikor felolvadt, a lisztet beleszórjuk, és szüntelenül keverve főzzük 1-2 percig. Akkor jó, amikor elválik az edény falától.
2. A tűzről lehúzva, még forrón a tojásokat egyesével beledolgozzuk. Megvárjuk, amíg kihűl, azután a sajtot is hozzákeverjük.
3. Megnedvesített kézzel diónyi gombócokat szaggatunk belőle, és margarinnal kikent sütőlemezre rakjuk. Felvert tojással lekenjük, végül jó közepesen forró sütőben (190 fok, légkeveréses sütőben 170 fok) kb. 25 percig sütjük. Fontos: a sütő ajtót ne nyissuk ki, csak a végefelé!
MENNYISÉG: 25 DARAB
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 1 ÓRA 20 PERC
ENERGIATARTALOM: 83 KCAL/DARAB
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.