Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 1 órát pihentetjük.
Fél cm vastagra kinyújtjuk, kis pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, tojással megkenjük. Sütőpapíros tepsibe sorakoztatjuk, és szép barnára sütjük 170 fokon.
A krémhez a tejben elkeverjük a lisztet, a reszelt sajtot, a tojásokat és a sót. Lassú tűznél sűrűre főzzük. Ha levettük a tűzről, belekeverünk 10 dkg margarint.
Amikor a krém kihűlt, 2 pogácsa közé töltünk belőle, kissé összenyomjuk, hogy kicsit kifolyjon, majd a pogácsákat reszelt sajtban megforgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.