Elkészítés: A karfiolt rózsáira szedve, sós vízben megfőzzük. Egy tűzálló tálat zsiradékkal kikenünk. Beletesszük a lecsöpögtetett karfiol felét, a bacont, összevágjuk kis kockákra, utána rátesszük a többi karfiolt is. Elrendezzük, hogy a rózsái szépen érvényesüljenek, ízlés szerint sózzuk. A sajtot lereszeljük, hozzáadjuk a tejfölt, a 2 tojást és a szerecsendiót. Jól átkeverjük, majd a masszát a karfiol tetejére öntjük, lehetőleg úgy, hogy teljesen bevonja a rózsákat. Előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük, hogy az ízek jól összeérjenek. Ha valaki nem kedveli a bacont, ki is hagyhatja belőle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.