Elkészítés: Fogjuk azt a marhát, megszabadítjuk a felesleges zsiradéktól, és ujjnyi szeletekre daraboljuk. Borsozzuk, és szeletenként vékonyan olajozott zsírpapírba göngyöljük, fedeles edénybe tesszük, és bent felejtjük a hűtőben 3 napig. Addig főzzünk valami mást.
Ha már elszántuk magunkat szakácsművészetünk csillogtatására, úgy csomagoljuk ki húsainkat, a brokkolit szedjük rózsáira, és enyhén sós vízben főzzük roppanósra. Közben a marhát veregessük meg, széleit vagdossuk be, sózzuk, és kedvenc teflonserpenyőnkben süssük meg, de csak félig.
Keressünk egy szép jénai tepsit, gyengéden fektessük bele a hússzeleteket, púpozzunk rá brokkolit, hintsük meg apróra vágott szárazkolbásszal, és szemérmesen takarjuk be vékonyra szelt óvári sajttal. Ha maradt még kolbi, használjuk el díszítésre.
Jó forró sütőben olvasszuk rá a sajtot, szedőlapáttal emeljük ki a szeleteket, és pirított burgonya kíséretében tegyük fel az asztalra. Egy jó kis cabernet sauvignont ajánlok mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.