Elkészítés: A lisztet összekeverjük a cukorral és a sóval, közepébe mélyedést készítünk, és a meglangyosított tej felét beleöntjük. Belemorzsoljuk az élesztőt, és hagyjuk, hogy kb. 5 perc alatt felfusson. Ekkor beletesszük a tojást, és dagasztógéppel vagy kézzel a maradék tej hozzáadásával kemény tésztát dagasztunk. Akkor jó, ha elválik az edény falától. Letakarjuk, és fél órát pihenni hagyjuk.
Ekkor kettévágjuk a tésztát, és az egyik darabot kinyújtjuk (kb. fél cm vastagra), szétkenjük rajta a kocka vagy tömlős sajtot, és összehajtogatjuk, majd rögtön újra ki is nyújtjuk. Rászórjuk a reszelt sajt felét, és feltekerjük. Felszeleteljük, kivajazott tepsibe állítjuk és még hagyjuk kelni egy kicsit (kb. 10-15 perc) mielőtt sütőbe tesszük. A másik adag tésztát is elkészítjük ugyanígy.
Megkenjük a tetejét és megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.