Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, 4 részre osztjuk, és mint a húslevestésztát, olyan vékonyra kisodorjuk egyenként. A töltelékhez a margarint pici sóval kikeverjük, hozzáadjuk a reszelt sajtot. A tölteléket elosztva a kinyújtott tésztákra kenjük, majd feltekerjük, mint a kalácsot. Egy éjszakára hűtőbe tehetjük (nem muszáj, én soha nem szoktam). 3 mm széles karikákra vágjuk, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben, 175 fokon megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.