Elkészítés: A csirkemellfilét felszeletelem, kiverem, enyhén besózom. Egy jénai tálat kivajazok, a tojásokat felütöm, villával felverem, fehérborssal és pici sóval ízesítem. (Óvatosan kell a sóval bánni, mert a sajt is sós.) Az előkészített húst lisztbe, tojásba és reszelt sajtba panírozom, s a jénai tálba sorba, majd egymásra rakom, míg a hozzávalók elfogynak. Ha marad ki tojás, ráöntöm, a megmaradt sajtot rászórom. Mogyorónyi vajdarabkákat szórok rá, s tejfelpettyeket rakok a tetejére. Alufóliával légmentesen betakarom. Gázsütőben 5-ös fokozaton kb. 1 órát sütöm. Amikor a tál oldalán látszik, hogy megpirult a sajt, akkor készült el. A sütőből kivéve, 15-20 perc pihentetés után szeletelem. Párolt rizs, rizibizi vagy krumplipüré illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.