Elkészítés: 1. Az alapanyagokat megtisztítjuk, megmossuk.
2. A csirkemellet nagyobb csíkokra vágjuk, majd egy akkora serpenyőbe tesszük, amekkorában bőven elférnek, majd hozzáadjuk a zsírt.
3. A zöldségeket kisebb kockákra vágjuk a sajttal és az almával együtt.
4. A fokhagymát összezúzzuk, elkeverjük egy edényben a joghurttal és sóval-borssal.
5. A zöldségeket egy nagyobb tálban óvatosan összekeverjük.
6. A csirkemellcsíkokat elkezdjük sütni. Sózzuk és borsozzuk. Közben gyakran forgatjuk (kb. 15-20 perc). Amikor a felénél járunk, hozzáadjuk a rozmaringot, majd pár perc után kivesszük és félretesszük.
7. Egy pofásabb tányérra halmozzuk a salátát. A megsült csirkemelldarabokat felcsíkozzuk, majd a salátánkra helyezzük körben. Meglocsoljuk az öntettel és a sütésből visszamaradt zsiradékkal. Díszítjük, tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.