Elkészítés: A tésztát kifőzöm. Eközben a csirkemellet apró kockákra vágom, és egy serpenyőben sóval, borssal és apróra vágott petrezselyemmel megsütöm.
Egy jénai tálat kivajazok, a tésztát összekeverem a csirkemellel, majd ízlés szerint fokhagymát reszelek rá. Vajat hevítek, kevés lisztet szórok rá, felöntöm tejjel, folytonosan keverve csomómentes besamelt készítek belőle, majd a reszelt sajtot is hozzáadom. A sajtszószt ráöntöm a tésztára, sajtot reszelek a tetejére.
Oregánóval, bazsalikommal és petrezselyemmel még meghintem a tetejét, majd 175 fokon, kb. 20 perc alatt készre sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.