Elkészítés: A hagymát megtisztítom, és 1 centi vastag karikára vágom. A karikákat szétszedem, és kissé megsózom, félreteszem. A tojást habosra keverem a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával. Liszttel és sajttal palacsintamasszatésztává keverem. Serpenyőben bő olajat forrósítok. A hagymakarikákat először lisztbe mártom, ezután a fűszeres masszában megforgatom, és forró olajban gyorsan piros-ropogósra sütöm. A felesleges olajat leitatom. A sült hagymát sem sózni, sem befedni nem szabad, mert megpuhul és levet enged. Jéghideg tartármártást kínálok hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.