Elkészítés: A húsból minél nagyobb területű szeleteket próbálok vágni. Amennyi sikerül, annyi szelet baconre lesz szükségem. A töltelékhez a vajon az apróra vágott hagymát megfonnyasztom, fűszerezem. (Itt lehet minden egyes alkalommal más és más fűszert alkalmazni. Van, hogy csak ételízesítő kerül bele, máskor erőteljesebb grilles ízvilágot hozok létre. A kedvenc a metélőhagymás, petrezselymes, borsos változat.) A kiterített hússzeleteket ezzel a hagymás töltelékkel megkenem, rászeletelek 1-2 szelet mozzarellát, majd feltekerem. Beburkolom a baconnel. Sütőben és serpenyőben is elkészíthető. Ha a serpenyőt választjuk fogpiszkálóval nem árt összetűzni, mert itt forgatni kell a hústekercseket. Sütőben egyszerűbb, hőálló tálba szorosan egymás mellé helyezem a húsokat, alufóliával lefedem, majd kb. 40 perc után eltávolítom a fóliát, és pirosra sütöm. Itt sem árt egyszer megfordítani. Krumplipürével vagy rizzsel tálalom. Ha nagyobb edényünk van, mellétehetünk 1-2 héjas, félbevágott, magozott almát. Az almát átjárja a fűszeres íz...
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.