A sajtot lereszeljük, de a legjobb, ha aprítóval morzsalékosra daráljuk. A vajat és a lisztet elmorzsoljuk, belekeverjük a reszelt sajtot, a sót, a parmezánt, és gyors mozdulatokkal összegyúrjuk. Amikor összeállt, folpackba csomagoljuk, és 30 percre hűtőbe tesszük.2-3 mm vékonyra nyújtjuk, tetszés szerint kiszaggatjuk (én kis kockákat szúrtam ki).Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, és 190 fokra előmelegített sütőben 10-15 perc alatt szép aranybarnára sütjük.Minél tovább sütjük, annál ropogósabb lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.