Elkészítés: A lisztet 10 dkg vajat, az elmorzsolt élesztőt, a sót, a tejfölt összegyúrjuk, és közepes keménységű tésztát gyúrunk. Egy órát kelni hagyjuk gyúródeszkára tesszük, kinyújtjuk. Végül 15 dkg reszelt sajtot hintünk rá. Összehajtjuk, mint a hájas tésztát szokás, és háromszor hajtogatjuk félóránként, közben a tésztát hidegre tesszük. Majd ujjnyi vastagra kinyújtjuk, pogácsaszaggatóval apró kis pogácsákat szúrunk vagy meleg késsel rudakat vágunk belőle. Megkenjük tojással, forró sütőben megsütjük. Ebből a mennyiségből 3 nagy méretű tepsire való pogácsa lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.