Elkészítés: Az élesztőt a tejjel felfuttatjuk. A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, a sót, a tojások sárgáját, a tejfölt, a reszelt sajtot, legvégül az élesztős tejet belekeverjük. Közepesen lágy tésztát kapunk, amit egy órára a hűtőbe teszünk.
Ezután belisztezett gyúródeszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk, 3 cm átmérőjű kiszúróval kiszaggatjuk, bekent vagy sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk. 20-30 percig így kelesztjük, majd előmelegített sütőben megsütjük. A tetejét még cifrázhatjuk is: megkenhetjük felvert tojással, megszórhatjuk reszelt sajttal vagy köménymaggal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.