Elkészítés: A hagymákat megtisztítjuk, a vöröshagymát finomra, a pórét karikákra vágjuk.
A húst az egész tojással összedolgozzuk, sózzuk, borsozzuk, és nedves kézzel kis gombócokká formázzuk. Mélyebb edényben, a felforrósított olajban körbesütjük. Kivesszük, félretesszük.
A visszamaradt zsiradékban a hagymát és a pórét fedő alatt kb. 5 percig pároljuk. Megszórjuk a liszttel, és kicsit átsütjük. Felöntjük a borral és 8 dl vízzel. A tejszínt a krémsajttal kikeverjük, és a leveshez adjuk. Felforraljuk, majd közepes lángon főzni kezdjük.
A húsgolyókat 10 perc főzés után adjuk a leveshez, majd sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.