Elkészítés: A vizet a sóval és a margarinnal /vagy vajjal/ felforralom. Ekkor beleöntöm a lisztet, és addig kavarom, amíg a massza elválik az edény falától. A tűzről leveszem az edényt és egyesével belekeverem az egész tojásokat /gyakorlatilag képviselő fánk tésztát készítek/, a reszelt sajtot, esetleg a krumplipürét, sonkát vagy a bacont - a kívül ropogós, belül lágy puffancsokat tetszés szerint lehet variálni.
Kiolajozott tepsire halmozom a teáskanállal szaggatott puffancsokat, majd megfröcskölöm egy kis vízzel /hogy gőz képződjön majd sütés közben/, és kb. 15-20 perc alatt 180 fokon halványbarnára sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.