Elkészítés: A filézett csirkemellet szeletekre vágjuk, kicsit megklopfoljuk. Besózzuk, fűszerekkel ízesítjük, majd liszbe, tojásba, reszelt sajtba forgatjuk (mint a panírozás, csak prézli helyett sajt). Egy tepsibe szorosan egymás mellé rakjuk, még egy kis sajtot szórunk rá, beborítjuk baconnel (ha nem elég nagy a tepsi, lehet több sorba is tenni, de a sorok közé bacont kell tenni!). Alufóliával letakarjuk, és kb. 1-1,5 órára a sütőbe tesszük (amíg puha lesz a hús). Utána levesszük az alufóliát, és kb. 20 percig még sütjük, hogy szépen megpiruljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.