Elkészítés: A leveles tésztát vékonyra (1-2 mm) nyújtjuk, majd felmetéljük 1-1,5 cm*15 cm csíkokra. Feltekerjük a hengerekre úgy, hogy mindenhol fedjék egymást, és 200 fokon kb. 10-15 perc alatt készre sütjük. (Én nem szoktam tojással megkenni.)
A pudingot elkészítjük a 3 dl tejjel és egy csipet sóval, majd kihűtjük.
Ezután a pudingot habosra keverjük a margarinnal és a sajttal, ízlés szerint sózzuk (vigyázzunk, mert a tömlős sajt alapból sós).
A kész krémet habzsák segítségével a rolókba töltjük, majd mindkét végét reszelt trappista sajtba nyomjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.